Кариери

Език

Реализирани проекти:

Болнична сграда - бул. Цариградско шосе

Болнична сграда с площ 8 540 кв.м, намираща се изключително комуникативно място – бул. Цариградско шосе в непосредствена близост до разклона на летището.
Сградата е разположена в паркова среда и разполага с двор с площ 3 458 кв.м

Многофункционална сграда в кв. Студенски град, София

Многофункционална сграда с две нива подземни гаражи; заведения за хранене; офиси и жилища. Намира се на гърба на Студентска поликлиника върху терен от 5 500 кв.м.
Изключително комуникативно място с гледка към парка.

Жилищна сграда в комплекса Бел Вали - р-н Камбаните

Жилищна сграда с апартаменти и магазини в комплекса "Бел Вали". Намира се непосредствено зад монумента "Знаме на мира".

Жилищен комплекс - кв. Лозенец, Южен парк

Група от 5 жилищни сгради с подземни гаражи, магазини и офиси на партера, намиращи се в Южния парк, кв. Лозенец, до посолството на САЩ.
Сградите са построени на терен от около 6 000 кв.м и представляват едно от най-добрите места за живеене в София.

Жилищен комплекс - бул. България, Манастирски ливади

Комплекс от 16 жилищни сгради, изградени върху площ от 25 000 кв.м терен, оформени като жилищен квартал с изцяло нова подземна и надземна инфраструктура.
Едно чудесно място за живеене с всички необходими удобства. Изключително комуникативен район с бърз достъп до бул. България и центъра на София.

Комплекс Бел Вали - район Камбаните

Комплекс от 50 еднофамилни къщи от „затворен” тип. Всяка къща разполага с от 800 до 1000 кв.м двор и с площ от около 450 кв.м.
Селището е осигурено с новопостроени канализация, водопровод, ел. захранване, улици, улично осветление.

Банско - апартаменти до ски лифта

Великолепни малки сгради от апартаменти в Банско. Избор от едностайни и двустайни апартаменти, напълно обзаведени и готови за обитаване или отдаване под наем. 5 сгради по 4 етажа, приземен паркинг за 8 коли. Малък ски гардероб. Само 16 апартамента на сграда.

Жилищен комплекс - кв. Лозенец, Св. Седмочисленици

Група от четири сгради с подземни гаражи, офиси и магазини на партера, разположени между бул. "Черни връх" и ресторант "Пчела".
Тези сгради са разположени на изключително място с перфектна инфраструктура и бърз достъп до центъра на града. В близост са разположени голям търговски център и училище.

Сентрал Парк Хотел - София

4-звезден хотел в центъра на София - срещу Националния дворец на културата.

Въведен в експлоатация през 2006 г.

Административен и търговски комплекс

Комплекс от 8 сгради, разположен в центъра на София на бул. Христо Ботев.
Обща застроена площ над 24 000 кв. м.

Въвеждане в експлоатация - септември 2005 г.

Гранд хотел СОФИЯ

5-звезден хотел в центъра на град София.
Въведен в експлоатация през 2004 г.

Летище СОФИЯ

НИКМИ АД извърши реконструкцията на терминалите на летище София, с обща застрена площ от 15 000 кв.м., построени, оборудвани и въведени в експлоатация за 8.5 месеца през 1999-2000 г.

Хотел ЛИЛИЯ - Златни пясъци

4-звезден хотел непосредствено на първа линия до плажната ивица на черноморския бряг. Плувен басейн на покривната тераса.

Построен, оборудван и въведен в експлоатация за 8 месеца през 1999 г.

ING Банк - офис сграда в София

Офис сграда на Българо-американски инвестиционен фонд.

Изградена и въведена в експлоатация през 1998 г.

М-ТЕЛ - централен офис гр. София

Административна сграда на българския GSM оператор М-Тел.

Изградена и въведена в експлоатация през 1997 г.

Жилищни сгради в София

До момента НИКМИ АД е изградило над 40 жилищни сгради, разположени в най-луксозните райони на столицата.

Хотел King's Valley - Овощник

266 стаи и апартаменти със зашеметяваща гледка към планината.11 мултифункционални зали за срещи и събития.Забележителен спа и уелнес център.Разнообразие от развлечения и спорт на открито и закрито.Богат избор от активности в прекрасната Розова долина.

Grand Hotel Millennium Sofia

Grand Hotel Millennium Sofia елегантно въплъщава съчетание от модерен дизайн, иновативни концепции и безупречно обслужване. Поразителната 30-етажна сграда разполага с 400 просторни, светли и изящно обзаведени стаи. Разположен около 6-етажен атриум, с общо 14 съвременно оборудвани и мултифункционални зали с общ капацитет до 2000 гости, конгресният център Millennium Milestone е място за запомнящи се лични тържества и вдъхновяващи конференции. Разположеният на 3200 кв.м., спа и уелнес център Millennium Spa & Wellness предлага на своите посетители пълна гама от процедури и терапии, а също и достъп до модерен високотехнологичен фитнес център. Хотелът разполага и с 10 заведения, отличаващи се не само със забележителното си местоположение, но и със спиращите дъха панорамни гледки, изискан интериор и разнообразните кулинарни преживявания, които предлагат на своите гости. Измежду тях са ресторант с висша кухня за истински ценители, концептуален средиземноморски ресторант, скай бар с отваряем покрив, извисяващ се високо над града, както и единствен по рода си лаундж бар, разположен на 30-ти етаж, с 360-градусова панорамна тераса.

© 2003-2024 НИКМИ АД. Уебдизайн от Desart Studio